Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for guileless

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet guileless, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet guileless i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for guileless (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for guileless (tillægsord [adjektiv])


Eksempelsætninger for ordet guileless

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet guileless, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet guileless i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for guileless kommer fra.

  1. They have been described as morally innocent, yet they display a range of sophisticated emotions, including some that are far from guileless.  
  2. His art seemed absolutely guileless and childish, in the vein of the Hatter's madness, but there was method in it—that wonderful form of humour which the Londoner appreciates, but cannot imitate.  

Mere information om guileless

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "guileless" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af guileless. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af guileless for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til guileless, for at få mere dybdegående information.

Data om guileless

Nedenfor finder du mere teknisk information om guileless.

  • Antal tegn: 9
  • Antal konsonanter: 5
  • Antal vokaler: 4

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, honest er som et eksempel et synonym for guileless. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.