Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for gooseflesh

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet gooseflesh, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet gooseflesh i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for gooseflesh (navneord [substantiv])


Ordet gooseflesh på dansk

Nedenfor finder du en (eller flere) oversættelser eller betydninger af det engelske ordet gooseflesh på dansk.


Mere information om gooseflesh

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "gooseflesh" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af gooseflesh. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af gooseflesh for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til gooseflesh, for at få mere dybdegående information.

Data om gooseflesh

Nedenfor finder du mere teknisk information om gooseflesh.

  • Antal tegn: 10
  • Antal konsonanter: 6
  • Antal vokaler: 4

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, pilomotor reflex er som et eksempel et synonym for gooseflesh. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.