Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for gladly

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet gladly, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet gladly i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for gladly (biord [adudsagnsord [verbum]ium])


Ordet gladly på dansk

Nedenfor finder du en (eller flere) oversættelser eller betydninger af det engelske ordet gladly på dansk.


Eksempelsætninger for ordet gladly

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet gladly, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet gladly i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for gladly kommer fra.

  1. As commander-in-chief of a coalition army, he had the ability to tolerate politicians, allies, and fools gladly.  
  2. On the public side, Hague attacked the "labor racketeers" with words, and the local newspapers gladly went along.  
  3. I was sorry, for I would gladly have devoted all my time to Sanskrit, and the income was higher; but we shall manage.  
  4. In Baltimore, Conwell professed his obedience to Rome and swore he would gladly retire from active governance of his diocese.  
  5. If true happiness is the aim of life—and I believe it is—then you are more fortunate than I and I would gladly trade with you.  

Mere information om gladly

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "gladly" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af gladly. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af gladly for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til gladly, for at få mere dybdegående information.

Data om gladly

Nedenfor finder du mere teknisk information om gladly.

  • Antal tegn: 6
  • Antal konsonanter: 4
  • Antal vokaler: 2

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, lief er som et eksempel et synonym for gladly. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.