Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for fundamental

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet fundamental, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet fundamental i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for fundamental (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for fundamental (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for fundamental (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for fundamental (navneord [substantiv])


Ordet fundamental på dansk

Nedenfor finder du en (eller flere) oversættelser eller betydninger af det engelske ordet fundamental på dansk.


Eksempelsætninger for ordet fundamental

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet fundamental, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet fundamental i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for fundamental kommer fra.

  1. For example, the fundamental theorem of arithmetic is easier to state when 1 is not considered prime.  
  2. Addition, multiplication, and exponentiation are three of the most fundamental arithmetic operations.  
  3. The team found the multiple protagonist design a fundamental change to the story and gameplay devices.  
  4. To say so is political blasphemy, for it violates the fundamental principles of our gospel of liberty.".  
  5. The karyotype includes 56 chromosomes and a fundamental number of 56 autosomal arms (2n = 56, FNa = 56).  

Mere information om fundamental

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "fundamental" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af fundamental. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af fundamental for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til fundamental, for at få mere dybdegående information.

Data om fundamental

Nedenfor finder du mere teknisk information om fundamental.

  • Antal tegn: 11
  • Antal konsonanter: 7
  • Antal vokaler: 4

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, cardinal er som et eksempel et synonym for fundamental. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.