Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for fledge

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet fledge, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet fledge i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for fledge (udsagnsord [verbum])

Synonymer for fledge (udsagnsord [verbum])


Ordet fledge på dansk

Nedenfor finder du en (eller flere) oversættelser eller betydninger af det engelske ordet fledge på dansk.


Eksempelsætninger for ordet fledge

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet fledge, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet fledge i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for fledge kommer fra.

  1. They fledge 15–20 days after hatching, and both parents continue to feed them for a further 2–3 weeks.  
  2. This is probably because it is worth more to protect the young then, as they are more likely to fledge.  
  3. Chicks weigh around 315 g (11 oz) after hatching, and fledge when they reach about 50% of adult weight.  
  4. The chicks fledge in 11–12 days, but are cared for by both adults for some time after leaving the nest.  
  5. Chicks fledge 42 to 46 days after hatching, and remain dependent on their parents for up to two months.  

Mere information om fledge

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "fledge" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af fledge. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af fledge for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til fledge, for at få mere dybdegående information.

Data om fledge

Nedenfor finder du mere teknisk information om fledge.

  • Antal tegn: 6
  • Antal konsonanter: 4
  • Antal vokaler: 2

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, feather er som et eksempel et synonym for fledge. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.