Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for five-year-old

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet five-year-old, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet five-year-old i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for five-year-old (tillægsord [adjektiv])


Eksempelsætninger for ordet five-year-old

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet five-year-old, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet five-year-old i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for five-year-old kommer fra.

  1. Van Gogh had met Sien towards the end of January 1882, when she had a five-year-old daughter and was pregnant.  
  2. Andrew wanted to secure his five-year-old son Solomon's succession, ignoring his brother's claim to succeed him.  
  3. John Shorthouse was a five-year-old boy who was shot dead during an armed police raid on his parents' home in Birmingham.  
  4. With her marriage agreement in place, five-year-old Mary was sent to France to spend the next thirteen years at the French court.  
  5. It was thought that females reached sexual maturity at 9 years of age, but four five-year-old females have now been recorded reproducing.  

Mere information om five-year-old

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "five-year-old" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af five-year-old. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af five-year-old for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til five-year-old, for at få mere dybdegående information.

Data om five-year-old

Nedenfor finder du mere teknisk information om five-year-old.

  • Antal tegn: 13
  • Antal konsonanter: 5
  • Antal vokaler: 8

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, young er som et eksempel et synonym for five-year-old. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.