Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for feathering

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet feathering, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet feathering i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for feathering (navneord [substantiv])


Eksempelsætninger for ordet feathering

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet feathering, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet feathering i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for feathering kommer fra.

  1. Unlike other draft breeds such as the Shire or Clydesdale, it has no heavy feathering on its lower legs.  
  2. Legs are short and strong, with broad joints; sound, well-formed hooves; and little or no feathering on the fetlocks.  
  3. The short feathering of the legs would therefore have been attached to the inner side of the upper tarsus in life, not the outer.  
  4. The engine drove a single feathering screw, and enabled the vessel to reach a speed of 13¾ knots, or 14¾ knots with forced draught.  
  5. The lack of feathering on the Percheron's lower legs made them easier to care for in the mud that they often worked in during wartime.  

Mere information om feathering

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "feathering" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af feathering. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af feathering for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til feathering, for at få mere dybdegående information.

Data om feathering

Nedenfor finder du mere teknisk information om feathering.

  • Antal tegn: 10
  • Antal konsonanter: 6
  • Antal vokaler: 4

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, feather er som et eksempel et synonym for feathering. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.