Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for feather

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet feather, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet feather i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for feather (navneord [substantiv])

Synonymer for feather (navneord [substantiv])

Synonymer for feather (udsagnsord [verbum])

Synonymer for feather (udsagnsord [verbum])

Synonymer for feather (udsagnsord [verbum])


Eksempelsætninger for ordet feather

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet feather, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet feather i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for feather kommer fra.

  1. The viral infection causes feather loss and beak malformation and reduces the bird's overall immunity.  
  2. Chicks develop slowly, with dark feather tracts visible on the back and primary quills after five days.  
  3. They board another of Eggman's airships and complete another zone, whereupon they find another feather.  
  4. Some species communicate warnings to rivals by exposing white feather patches on their backs or shoulders.  
  5. Birds fluff up and shake their feathers, which helps to "rezip" feather barbules that have become unhooked.  

Mere information om feather

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "feather" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af feather. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af feather for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til feather, for at få mere dybdegående information.

Data om feather

Nedenfor finder du mere teknisk information om feather.

  • Antal tegn: 7
  • Antal konsonanter: 4
  • Antal vokaler: 3

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, feathering er som et eksempel et synonym for feather. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.