Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for fathom

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet fathom, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet fathom i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for fathom (navneord [substantiv])

Synonymer for fathom (navneord [substantiv])

Synonymer for fathom (udsagnsord [verbum])

Synonymer for fathom (udsagnsord [verbum])


Eksempelsætninger for ordet fathom

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet fathom, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet fathom i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for fathom kommer fra.

  1. Although I know Pauline better than anyone, even I cannot fathom out why she made up the brain tumour story.".  
  2. Barry Goldwater didn't have any background to understand this, to fathom them, and I couldn't get through to him.".  
  3. He could not fathom what this vision might mean." As he meditated, "marks of nails began to appear on his hands and feet ..  
  4. For his part, Chadwick, who had not yet read the manuscript, could not fathom why the Americans wanted to publish such a document.  
  5. I am completely at a loss in attempting to fathom the reasons why certain individuals and certain groups have now started a letter-writing campaign ..  

Mere information om fathom

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "fathom" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af fathom. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af fathom for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til fathom, for at få mere dybdegående information.

Data om fathom

Nedenfor finder du mere teknisk information om fathom.

  • Antal tegn: 6
  • Antal konsonanter: 4
  • Antal vokaler: 2

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, fthm er som et eksempel et synonym for fathom. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.