Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for dross

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet dross, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet dross i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for dross (navneord [substantiv])

Synonymer for dross (navneord [substantiv])


Eksempelsætninger for ordet dross

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet dross, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet dross i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for dross kommer fra.

  1. Any oxygen in contact with the weld pool, whether from the atmosphere or the shielding gas, causes dross as well.  
  2. Aluminium obtained from recycling was considered inferior to primary aluminium because of poorer chemistry control as well as poor removal of dross and slags.  

Mere information om dross

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "dross" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af dross. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af dross for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til dross, for at få mere dybdegående information.

Data om dross

Nedenfor finder du mere teknisk information om dross.

  • Antal tegn: 5
  • Antal konsonanter: 4
  • Antal vokaler: 1

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, impurity er som et eksempel et synonym for dross. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.