Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for divine guidance

Nedenfor kan du finde synonymer for den engelske udtrykket divine guidance, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for udtrykket divine guidance i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af udtrykket på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for divine guidance (navneord [substantiv])


Eksempelsætninger for udtrykket divine guidance

Nedenfor finder du eksempelsætninger for den engelske udtrykket divine guidance, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger udtrykket divine guidance i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for divine guidance kommer fra.

  1. Humans had free will to ignore divine guidance and the behavior required by maat, but by doing so they could bring divine punishment upon themselves.  
  2. Between 1650 and 1800, some naturalists, such as Benoît de Maillet, produced theories that maintained that the universe, the Earth, and life, had developed mechanically, without divine guidance.  

Mere information om divine guidance

Andre måder at lære mere om betydningen af den engelske udtrykket "divine guidance" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af divine guidance. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af divine guidance for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til divine guidance, for at få mere dybdegående information.

Data om divine guidance

Nedenfor finder du mere teknisk information om divine guidance.

  • Antal tegn: 15 (14 ekskl. mellemrum)
  • Antal konsonanter: 7
  • Antal vokaler: 7

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, inspiration er som et eksempel et synonym for divine guidance. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.