Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for dependable

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet dependable, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet dependable i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for dependable (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for dependable (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for dependable (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for dependable (tillægsord [adjektiv])


Eksempelsætninger for ordet dependable

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet dependable, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet dependable i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for dependable kommer fra.

  1. Race Bannon (Jessie's father) age 38, retained his classic, laconic sense of humor and fearless, dependable nature.  
  2. Branham's neighbors reported him as "someone who always seemed a little different", but said he was a dependable youth.  
  3. His batting was regarded as solid and dependable but unspectacular, and critics accused him of excessive caution at times.  
  4. Several territorial divisions overcame poor initial impressions to become effective, dependable formations by the end of the war.  
  5. Providing lambs for youth programs such as 4-H and competition at agricultural shows is often a dependable avenue for the sale of sheep.  

Mere information om dependable

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "dependable" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af dependable. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af dependable for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til dependable, for at få mere dybdegående information.

Data om dependable

Nedenfor finder du mere teknisk information om dependable.

  • Antal tegn: 10
  • Antal konsonanter: 6
  • Antal vokaler: 4

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, good er som et eksempel et synonym for dependable. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.