Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for crude oil

Nedenfor kan du finde synonymer for den engelske udtrykket crude oil, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for udtrykket crude oil i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af udtrykket på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for crude oil (navneord [substantiv])


Udtrykket crude oil på dansk

Nedenfor finder du en (eller flere) oversættelser eller betydninger af den engelske udtrykket crude oil på dansk.


Eksempelsætninger for udtrykket crude oil

Nedenfor finder du eksempelsætninger for den engelske udtrykket crude oil, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger udtrykket crude oil i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for crude oil kommer fra.

  1. Oil shale gains attention as a potential abundant source of oil whenever the price of crude oil rises.  
  2. In order to run a profitable operation, the price of crude oil would need to remain above these levels.  
  3. Since 2003 crude oil has become the country's primary source of export earnings, superseding the traditional cotton industry.  
  4. Shale oil extraction process decomposes oil shale and converts its kerogen into shale oil—a petroleum-like synthetic crude oil.  
  5. However, crude oil discoveries in Texas during the 1920s and in the Middle East in the mid 20th century brought most oil shale industries to a halt.  

Mere information om crude oil

Andre måder at lære mere om betydningen af den engelske udtrykket "crude oil" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af crude oil. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af crude oil for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til crude oil, for at få mere dybdegående information.

Data om crude oil

Nedenfor finder du mere teknisk information om crude oil.

  • Antal tegn: 9 (8 ekskl. mellemrum)
  • Antal konsonanter: 4
  • Antal vokaler: 4

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, petroleum er som et eksempel et synonym for crude oil. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.