Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for crooked

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet crooked, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet crooked i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for crooked (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for crooked (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for crooked (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for crooked (tillægsord [adjektiv])


Ordet crooked på dansk

Nedenfor finder du en (eller flere) oversættelser eller betydninger af det engelske ordet crooked på dansk.


Eksempelsætninger for ordet crooked

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet crooked, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet crooked i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for crooked kommer fra.

  1. The designers integrated crooked lines into environmental objects, such as trees and drainpipes, where possible.  
  2. Additionally, some breeders will have a veterinarian perform straightening procedures on a horse with crooked legs.  
  3. Gyllenhaal plays an honest hotel manager forced to help her crooked brother (Reilly) by seducing one of his victims.  
  4. The Feathers of the Males are of a brown grey Colour: the Feet and Beak are like a Turkey's, but a little more crooked.  
  5. His neck was noticeably crooked as he collected his winner's medal; three days later an X-ray revealed it to be broken.  

Mere information om crooked

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "crooked" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af crooked. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af crooked for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til crooked, for at få mere dybdegående information.

Data om crooked

Nedenfor finder du mere teknisk information om crooked.

  • Antal tegn: 7
  • Antal konsonanter: 4
  • Antal vokaler: 3

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, akimbo er som et eksempel et synonym for crooked. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.