Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for correspond

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet correspond, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet correspond i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for correspond (udsagnsord [verbum])

Synonymer for correspond (udsagnsord [verbum])

Synonymer for correspond (udsagnsord [verbum])


Ordet correspond på dansk

Nedenfor finder du en (eller flere) oversættelser eller betydninger af det engelske ordet correspond på dansk.


Eksempelsætninger for ordet correspond

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet correspond, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet correspond i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for correspond kommer fra.

  1. During this period two thoroughfares served the area that correspond to parts of modern NY 74 and US 9.  
  2. Note: the colors of the functional sections correspond to the colored lines in the original text above.  
  3. He also uses it to befriend a Frenchman, and continues to correspond with him in English after the war.  
  4. Mulder formulates a theory that the entity changes its form to correspond with its victims' worst fears.  
  5. In classical and quantum mechanics, conserved quantities generally correspond to a symmetry of the system.  

Mere information om correspond

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "correspond" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af correspond. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af correspond for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til correspond, for at få mere dybdegående information.

Data om correspond

Nedenfor finder du mere teknisk information om correspond.

  • Antal tegn: 10
  • Antal konsonanter: 7
  • Antal vokaler: 3

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, equate er som et eksempel et synonym for correspond. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.