Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for contused

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet contused, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet contused i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for contused (tillægsord [adjektiv])


Eksempelsætninger for ordet contused

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet contused, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet contused i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for contused kommer fra.

  1. In the next decade studies demonstrated that function in contused lungs improves for years after the injury.  
  2. The vascular resistance increases in the contused part of the lung, leading to a decrease in the amount of blood that flows into it, directing blood to better-ventilated areas.  

Mere information om contused

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "contused" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af contused. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af contused for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til contused, for at få mere dybdegående information.

Data om contused

Nedenfor finder du mere teknisk information om contused.

  • Antal tegn: 8
  • Antal konsonanter: 5
  • Antal vokaler: 3

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, bruised er som et eksempel et synonym for contused. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.