Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for consumption

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet consumption, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet consumption i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for consumption (navneord [substantiv])

Synonymer for consumption (navneord [substantiv])

Synonymer for consumption (navneord [substantiv])

Synonymer for consumption (navneord [substantiv])


Ordet consumption på dansk

Nedenfor finder du en (eller flere) oversættelser eller betydninger af det engelske ordet consumption på dansk.


Eksempelsætninger for ordet consumption

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet consumption, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet consumption i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for consumption kommer fra.

  1. Lemurs tend to be selective in their consumption of the part of the leaf or shoot as well as its age.  
  2. These risk factors are smoking, hypertension (high blood pressure), and excessive alcohol consumption.  
  3. Forest ravens cache food items for later consumption, generally using trees to evade other scavengers.  
  4. Generalized treatments he prescribed include fasting and the consumption of a mix of honey and vinegar.  
  5. Together, direct and indirect consumption by US farms accounts for about 2% of the nation's energy use.  

Mere information om consumption

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "consumption" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af consumption. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af consumption for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til consumption, for at få mere dybdegående information.

Data om consumption

Nedenfor finder du mere teknisk information om consumption.

  • Antal tegn: 11
  • Antal konsonanter: 7
  • Antal vokaler: 4

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, economic consumption er som et eksempel et synonym for consumption. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.