Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for common eland

Nedenfor kan du finde synonymer for den engelske udtrykket common eland, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for udtrykket common eland i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af udtrykket på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for common eland (navneord [substantiv])


Eksempelsætninger for udtrykket common eland

Nedenfor finder du eksempelsætninger for den engelske udtrykket common eland, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger udtrykket common eland i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for common eland kommer fra.

  1. Despite its common name, this species broadly overlaps in size with the common eland (Taurotragus oryx).  
  2. Although the giant eland is somewhat larger than the common eland, the epithet 'giant' actually refers to its large horns.  
  3. However, the giant eland is somewhat larger on average than the common eland and is thus the largest species of antelope in the world.  
  4. Giant elands have comparatively longer legs than the common eland, as well as much brighter black and white markings on the legs and pasterns.  
  5. Together with the bongo, Giant eland and common eland are the only antelopes in the tribe Tragelaphini to be given a generic name other than Tragelaphus.  

Mere information om common eland

Andre måder at lære mere om betydningen af den engelske udtrykket "common eland" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af common eland. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af common eland for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til common eland, for at få mere dybdegående information.

Data om common eland

Nedenfor finder du mere teknisk information om common eland.

  • Antal tegn: 12 (11 ekskl. mellemrum)
  • Antal konsonanter: 7
  • Antal vokaler: 4

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, Taurotragus oryx er som et eksempel et synonym for common eland. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.