Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for cocoa

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet cocoa, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet cocoa i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for cocoa (navneord [substantiv])


Eksempelsætninger for ordet cocoa

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet cocoa, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet cocoa i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for cocoa kommer fra.

  1. The day began at 6:00 am, with cocoa, exercises, flag break and prayers, followed by breakfast at 8:00 am.  
  2. The two storms caused damage to fields, highways, and houses, and caused the loss of crops such as cocoa and bananas.  
  3. Soils and climate on the coast encourage extensive commercial cultivation of bananas, cocoa, oil palms, rubber, and tea.  
  4. To pay the head tax the British imposed, Dagomba had to migrate to the southern Gold Coast to work in mines and on cocoa plantations.  
  5. The hurricane left significant crop damage across the region, including $2 million in citrus fruits and similar losses to timber, cocoa, and bananas.  

Mere information om cocoa

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "cocoa" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af cocoa. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af cocoa for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til cocoa, for at få mere dybdegående information.

Data om cocoa

Nedenfor finder du mere teknisk information om cocoa.

  • Antal tegn: 5
  • Antal konsonanter: 2
  • Antal vokaler: 3

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, chocolate er som et eksempel et synonym for cocoa. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.