Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for chase after

Nedenfor kan du finde synonymer for den engelske udtrykket chase after, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for udtrykket chase after i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af udtrykket på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for chase after (udsagnsord [verbum])

Synonymer for chase after (udsagnsord [verbum])


Eksempelsætninger for udtrykket chase after

Nedenfor finder du eksempelsætninger for den engelske udtrykket chase after, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger udtrykket chase after i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for chase after kommer fra.

  1. A bird will chase after prey with the wings spread and kill by striking with swift blows of the feet.  
  2. The rebels broke ranks to chase after the Carthaginians and this impetuous pursuit caused them to fall into confusion.  
  3. Parta and his cohort Doel are waiting in ambush, and when Rasminah's carriage is stuck in a rut, the two begin to chase after her.  
  4. The onset of darkness ended the chase after approximately 20 km (12 mi); Alexander then recalled his army and set about burying the dead.  
  5. The agreed-upon idea was an "amorphous blob of light and energy" that would rise up and chase after Kirk, shape-shifting while in pursuit.  

Mere information om chase after

Andre måder at lære mere om betydningen af den engelske udtrykket "chase after" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af chase after. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af chase after for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til chase after, for at få mere dybdegående information.

Data om chase after

Nedenfor finder du mere teknisk information om chase after.

  • Antal tegn: 11 (10 ekskl. mellemrum)
  • Antal konsonanter: 6
  • Antal vokaler: 4

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, chase er som et eksempel et synonym for chase after. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.