Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for breaking off

Nedenfor kan du finde synonymer for den engelske udtrykket breaking off, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for udtrykket breaking off i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af udtrykket på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for breaking off (navneord [substantiv])


Eksempelsætninger for udtrykket breaking off

Nedenfor finder du eksempelsætninger for den engelske udtrykket breaking off, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger udtrykket breaking off i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for breaking off kommer fra.

  1. After breaking off their attack Warrnambool rejoined the convoy while Kalgoorlie assisted Deloraine in protecting the damaged LST.  
  2. Another shell hit the armored bulkhead at the corner and shoved it back five feet, breaking off a large piece from the armor plate in the process.  
  3. Some birds have a supply of powder down feathers that grow continuously, with small particles regularly breaking off from the ends of the barbules.  
  4. Both Spain and Gaul provided experienced infantry; unarmoured troops who would charge ferociously, but had a reputation for breaking off if combat was protracted.  
  5. Both Spain and Gaul provided experienced infantry; unarmoured troops who would charge ferociously, but had a reputation for breaking off if a combat was protracted.  

Mere information om breaking off

Andre måder at lære mere om betydningen af den engelske udtrykket "breaking off" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af breaking off. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af breaking off for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til breaking off, for at få mere dybdegående information.

Data om breaking off

Nedenfor finder du mere teknisk information om breaking off.

  • Antal tegn: 12 (11 ekskl. mellemrum)
  • Antal konsonanter: 7
  • Antal vokaler: 4

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, abruption er som et eksempel et synonym for breaking off. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.