Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for bipartisan

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet bipartisan, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet bipartisan i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for bipartisan (tillægsord [adjektiv])


Ordet bipartisan på dansk

Nedenfor finder du en (eller flere) oversættelser eller betydninger af det engelske ordet bipartisan på dansk.


Eksempelsætninger for ordet bipartisan

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet bipartisan, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet bipartisan i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for bipartisan kommer fra.

  1. A plan to accomplish the extension was defeated in the House by a bipartisan alliance of Northerners.  
  2. Once elected, Obama gained bipartisan support for legislation that reformed ethics and health care laws.  
  3. A bipartisan majority of the committee voted down impeachment charges; the committee adjourned on June 3.  
  4. It enjoyed bipartisan support, and on January 18 it was passed unanimously by the House of Representatives.  
  5. Adams had intended to appoint Republicans Burr and Frederick Muhlenberg to make the army appear bipartisan.  

Mere information om bipartisan

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "bipartisan" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af bipartisan. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af bipartisan for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til bipartisan, for at få mere dybdegående information.

Data om bipartisan

Nedenfor finder du mere teknisk information om bipartisan.

  • Antal tegn: 10
  • Antal konsonanter: 6
  • Antal vokaler: 4

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, bipartizan er som et eksempel et synonym for bipartisan. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.