Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for barge

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet barge, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet barge i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for barge (navneord [substantiv])

Synonymer for barge (udsagnsord [verbum])


Ordet barge på dansk

Nedenfor finder du en (eller flere) oversættelser eller betydninger af det engelske ordet barge på dansk.


Eksempelsætninger for ordet barge

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet barge, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet barge i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for barge kommer fra.

  1. One of the most useful unloading craft was the rhino ferry, a powered barge constructed from pontons.  
  2. In some cases, the Army Corps of Engineers transports juvenile fish downstream by truck or river barge.  
  3. The last college barge had been purchased from one of the Livery Companies of the City of London in 1911.  
  4. He sank a crossing barge at the western end of the gorge once all his men were across and set up defences.  
  5. The attack did not occur and, as a result, on 2 September the 2/9th was moved by barge up to the KB Mission.  

Mere information om barge

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "barge" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af barge. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af barge for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til barge, for at få mere dybdegående information.

Data om barge

Nedenfor finder du mere teknisk information om barge.

  • Antal tegn: 5
  • Antal konsonanter: 3
  • Antal vokaler: 2

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, flatboat er som et eksempel et synonym for barge. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.