Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for audio

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet audio, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet audio i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for audio (navneord [substantiv])

Synonymer for audio (navneord [substantiv])


Ordet audio på dansk

Nedenfor finder du en (eller flere) oversættelser eller betydninger af det engelske ordet audio på dansk.


Eksempelsætninger for ordet audio

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet audio, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet audio i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for audio kommer fra.

  1. GamePro criticized Space Station Defender's "washed-out and ugly" graphics and "obnoxious" audio.  
  2. The U2.COMmunication version is an audio rip of the performance from Vertigo 2005: Live from Chicago.  
  3. Reznor criticized their decision, citing the audio was also available through the iTunes application.  
  4. The 32-hour audio book of Jonathan Strange & Mr Norrell was released by Audio Renaissance in 2004.  
  5. Variations on Overdrive/Beatlemania activation include the removal of player-controlled audio effects.  

Mere information om audio

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "audio" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af audio. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af audio for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til audio, for at få mere dybdegående information.

Data om audio

Nedenfor finder du mere teknisk information om audio.

  • Antal tegn: 5
  • Antal konsonanter: 1
  • Antal vokaler: 4

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, audio frequency er som et eksempel et synonym for audio. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.