Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for asphyxiated

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet asphyxiated, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet asphyxiated i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for asphyxiated (tillægsord [adjektiv])


Eksempelsætninger for ordet asphyxiated

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet asphyxiated, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet asphyxiated i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for asphyxiated kommer fra.

  1. Cordite in the working chamber caught fire and produced poisonous fumes that asphyxiated some of the turret's crew.  
  2. He died in the saddle, slowly asphyxiated by intense effort in a heatwave after taking methylamphetamine drugs and alcoholic stimulants.  
  3. A youth asphyxiated in Vancouver during 2003, and a 27-year-old man in Australia had an embolism after breathing from a cylinder in 2000.  
  4. There were accidents: a candle left burning caused extensive fire damage, and on another occasion several members of the party were almost asphyxiated by fumes from the stove.  

Mere information om asphyxiated

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "asphyxiated" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af asphyxiated. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af asphyxiated for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til asphyxiated, for at få mere dybdegående information.

Data om asphyxiated

Nedenfor finder du mere teknisk information om asphyxiated.

  • Antal tegn: 11
  • Antal konsonanter: 6
  • Antal vokaler: 5

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, physiological state er som et eksempel et synonym for asphyxiated. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.