Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for articulation

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet articulation, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet articulation i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for articulation (navneord [substantiv])

Synonymer for articulation (navneord [substantiv])

Synonymer for articulation (navneord [substantiv])


Ordet articulation på dansk

Nedenfor finder du en (eller flere) oversættelser eller betydninger af det engelske ordet articulation på dansk.


Eksempelsætninger for ordet articulation

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet articulation, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet articulation i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for articulation kommer fra.

  1. Architectural articulation refers to the ornamental components that give shape to the outer wall of the shrine.  
  2. Found in articulation, with the bones still connected to each other, it was nearly complete, including the skull.  
  3. Without exception, the articulation was nagara, and the temple plan as a rule was either stepped-diamond or stellate.  
  4. Slender consonants are palatalized, which means the tongue is pushed up toward the hard palate during the articulation.  
  5. Such adipocere would have helped in conserving the state of articulation of the fossil for years when burial was very slow.  

Mere information om articulation

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "articulation" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af articulation. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af articulation for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til articulation, for at få mere dybdegående information.

Data om articulation

Nedenfor finder du mere teknisk information om articulation.

  • Antal tegn: 12
  • Antal konsonanter: 6
  • Antal vokaler: 6

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, join er som et eksempel et synonym for articulation. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.