Engelske synonymer logotype.

Engelske synonymer for angular

Nedenfor kan du finde synonymer for det engelske ordet angular, grupperet efter forskellige ordgrupper. Hvis der er nogen antonymer for ordet angular i vores database, vil de også vises ved siden af ​​synonymerne. Hvis vores database også indeholder en (eller flere) oversættelser af ordet på dansk, finder du også disse lige under synonymerne og antonymerne.

Synonymer for angular (tillægsord [adjektiv])

Synonymer for angular (tillægsord [adjektiv])


Ordet angular på dansk

Nedenfor finder du en (eller flere) oversættelser eller betydninger af det engelske ordet angular på dansk.


Eksempelsætninger for ordet angular

Nedenfor finder du eksempelsætninger for det engelske ordet angular, som betyder sætninger, der viser, hvordan man bruger ordet angular i en sætning. Eksempelsætningerne er samlet fra engelsk Wikipedia og i slutningen af ​​hver sætning finder du et link til den artikel, som eksempelsætningen for angular kommer fra.

  1. The Earth-observed angular diameter of Betelgeuse is exceeded only by those of R Doradus and the Sun.  
  2. Although the Sun dominates the system by mass, it accounts for only about 2% of the angular momentum.  
  3. On the underside of the cap are small, yellow, angular pores that become brownish as the mushroom ages.  
  4. The back margin of the incisive foramen is rounded in eastern voalavo, but angular in northern voalavo.  
  5. Like the stars, the spiral arms rotate around the center, but they do so with constant angular velocity.  

Mere information om angular

Andre måder at lære mere om betydningen af det engelske ordet "angular" er at søge efter bestemte søgeord, der er relateret til ordet. En af disse er for eksempel at søge efter stavningen af angular. En anden ting at gøre er at søge efter definitionen af angular for at lære mere om betydningen. Et sidste tip er at bruge antonymer (modsætninger) til angular, for at få mere dybdegående information.

Data om angular

Nedenfor finder du mere teknisk information om angular.

  • Antal tegn: 7
  • Antal konsonanter: 4
  • Antal vokaler: 3

Hvad er synonymer og antonymer?

Et synonym for et ord er blot et andet ord, der kan bruges til at erstatte det oprindelige ord, angulate er som et eksempel et synonym for angular. Husk dog på, at det måske ikke altid er så nemt bare at erstatte et ord med dets synonym, du skal altid tænke over tekstens nuance. Antonymer på den anden side er modsatte ord, hvilket betyder ord, der er det fuldstændige modsatte af det oprindelige ord.

Giv feedback og datakilder

Vi, der udvikler Engelskesynonymer.dk, håber, at du som besøgende synes om siden og finder den nyttig. Der er lagt en masse arbejde på siden, og vi håber, det viser sig! Hvis du vil give os feedback, uanset om den er positiv eller negativ, så gør det venligst! Du finder en kontaktformular på siden "Om os", som du finder i sidefoden. Der kan du også læse mere om, hvilke datakilder vi har brugt til at samle dataene på denne hjemmeside.